Sylvia Collection

Voeg kleur toe aan je stapel met Sylvia Collection

Herinner je je de dagen dat je jezelf betrapte op het bewonderen van je eigen trouwring? Ik doe! Vooral de eerste paar maanden dat ik mijn verlovingsring droeg. Nu merkte ik echter dat veel te veel mensen zich vervelen of moe werden van hun bruiloftstapel en het is alleen iets geworden dat ze elke dag uit routine aantrekken. Een van mijn beste aanbevelingen voor het stylen van sieraden is om je bruiloftsstapel op te schudden door om de paar jaar een nieuwe band toe te voegen of te vervangen. Dit krijgt de opwinding weer helemaal voor je ringen. Of u nu een aangepaste trouwring toevoegt aan wat u al hebt of uw originele band een tijdje “terugtrekt” in ruil voor een gloednieuwe edelsteenring, de mogelijkheden zijn eindeloos met de selectie die Sylvie Collection te bieden heeft.

Als je dapper genoeg bent om je trouwring te veranderen, wil ik je graag laten experimenteren met COLOR! Sylvie Collection heeft zoveel mooie edelsteenbanden die goed passen bij elke verlovingsring. Ik heb verschillende stijlen ervaren, samen met knallen van kleur zoals rood van robijnen, groen van smaragden en blauw van saffieren. De verschillende kleuren goud droegen ook bij aan de onbeperkte mogelijkheden en ik was helemaal klaar om te spelen met mijn eigen verlovingsring en dagelijkse stapel. Roségoud, witgoud en geelgoud gecombineerd met robijnen, smaragden en saffieren hebben elk hun eigen gevoel en het veranderen van één element kan de look volledig transformeren.

De bands van Sylvie Collection passen naadloos in een van haar verlovingsringen die speciaal voor het stapelen zijn gemaakt. Er is een hele categorie op haar website gewijd aan “Stapelbare verlovingsringen.” Met zoveel mensen die willen stapelen, was het alleen maar goed om verlovingsringen en bands te maken die kunnen stapelen, mixen en matchen zodat je de look kunt creëren die je wilt.

Hier zijn enkele toptips voor het wijzigen van je stapel:

1 – Blader door de trouwringen en edelsteenringen op de website van Sylvie Collection en noteer je favorieten.

2 – Probeer een band toe te voegen met je favoriete kleur of je geboortesteen of een geboortesteen van een geliefde.

3 – Kies een stijl van een band die je intrigeert of een band waar je meteen in geïnteresseerd bent. Ronde stenen, filigraan details, milgrain instellingen, etc.

4 – Meng je metalen en probeer roségoud, witgoud of geelgoud, of je huidige ringen al overeenkomen of niet! Er is geen goed of fout.

5 – Je kunt je dichtstbijzijnde Sylvie-dealer bezoeken om je band aan te passen met verschillende edelstenen, of het gebogen, stapelbaar of zelfs vintage-geïnspireerd uit de Sylvie-collectie te maken.

Bekijk de volledige selectie op de website van Sylvie Collection en laat me weten hoe je je stapel gaat opfrissen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *